BHK Header 50j jubileum
42e jaargang-nr 7
Redactie
Beste reader,

Vakantie

Een vakantie-uitgave (dubbelnummer) deze keer. Met daarin alvast een paar onthullingen voor 7 september, enkele oproepen, verslagen, o.a. sportontmoeting (met nog een grote dank aan alle Erica's en Erikken, supporters en organisatoren) en verder de vaste rubrieken.
Vanaf deze plek iedereen een fijne vakantietijd gewenst en (eventueel in deze periode) tot ziens in de zaal.
Joop Christiaanse
Uiterste kopijdatum: 25 augustus
Reacties en kopij sturen naar: clubblad@attc-tafeltennis.nl
Voorzitter

Vakantie

Waarschijnlijk hebben jullie op Facebook al het nodige voorbij zien komen over de sportieve prestaties tijdens de 42ste Sportontmoeting.
Na een mooie gedeelde 1e plek op het afsluitende verrassingsonderdeel wisten we deze keer weer een fraaie 6e plaats te veroveren.
Anneroos en Christel ……. bedankt!
René

Wat gebeurde er allemaal nog meer?

De teamindelingen voor de najaarscompetitie zijn zo goed als rond en moeten uiterlijk 30 juni zijn doorgegeven aan de NTTB. Bij de jeugd gaan we deze keer meedoen met vijf teams. Nu maar hopen dat alles wordt geaccepteerd!

Vier teams van ATTC EVO Repro namen dit jaar deel aan het Groot Rijnlands Regiotoernooi . Teus, Dennis en Toni ….. gefeliciteerd met jullie derde plek!
Zaterdag 22 juni stonden we op de verenigingenmarkt in De Baronie om onze club nog beter bij de Alphenaren onder de aandacht te brengen.

Wat zit er nog meer in het vat

Zaterdag 6 juli is er nog het jaarlijkse jeugduitje. Deze keer is het een partijtje Glowgolf. Iedereen heel veel plezier!

Tijdens de zomervakantie (24 juli t/m 28 augustus) zijn voor alle leden (jeugd en senioren) de woensdagavonden open (vanaf half acht!!!) om je voor te bereiden op de nieuwe najaarscompetitie of om “gewoon” voor de gezelligheid een balletje te komen slaan.

En niet te vergeten zaterdag 7 september. Dan gaan we groots uitpakken met een spetterend jubileumfeest!
Van de voorzitter -fijne zomervakantie
Ik wens iedereen een hele goede vakantie en hoop jullie straks weer allemaal uitgerust en fit in de zaal aan te treffen.

René Honig
Van het bestuur

Nieuwsgierig naar de ALV van 23 april jl.?

In de vorige nieuwsbrieven heb je een beetje kunnen lezen over een paar onderwerpen die toen behandeld zijn. Was jij er niet bij of wil je teruglezen wat er die avond besproken is, dan kun je nu het concept-verslag van de vergadering lezen. Volg hiervoor de link:
https://drive.google.com/open?id=1GjaLsNzlWU37Fr_YKLJ1uRFWtqfBA2Hk

Namens het bestuur,
Maria ter Hoek, secretaris

Extra zaalopening in zomervakantie


Dit jaar is de zaal wederom de gehele zomervakantie open.


Graag nodigen wij jullie dan ook uit om op onderstaande data van 19.30 tot 23.30 uur een balletje te komen slaan:
- Woensdag 24 juli
- Woensdag 31 juli
- Woensdag 7 augustus
- Woensdag 14 augustus
- Woensdag 21 augustus
- Woensdag 28 augustus
knabbel en babbel [plaatje extra zaalopening]
Let op, de aanvangstijd is een half uur vroeger dan normaal, o.a. speciaal voor de jeugdleden die ook een balletje mee willen slaan! Ook de eindtijd is iets later dan normaal, de zaal is niet gehuurd tot 23.00 maar tot 23.30 uur! Zie ook de agenda op de website.

Voor opening van de zaal wordt gezorgd. Er is geen vaste bardienst, verzoek om dit met elkaar op te pakken!
Ga je (nog) niet op vakantie, wil je de conditie op peil houden of vind je het gewoon gezellig om langs te komen: aarzel dan niet en maak dit initiatief wederom tot een groot succes!

Het bestuur van ATTC EVO Repro

Deel ons feestje met zoveel

mogelijk oud-leden!


In een vorige Backhandkoerier vroegen we jullie al om mee te denken hoe we zoveel mogelijk oud-leden zouden kunnen bereiken. Social media zoals Facebook, LinkedIn en Twitter zijn daarvoor goede kanalen.
Heb je geen directe contacten, maar wil je ons wel helpen? Verspreid de informatie over ons jubileum dan op jouw social media.
Op Facebook kun je ons evenement delen
(https://nl-nl.facebook.com/events/184520839139812/ ),
je kunt de link naar het webbericht plaatsen
(https://www.attc-tafeltennis.nl/uncategorized/7-september-spetterend-jubileumfeest/ )
of onderstaande tekst – al dan niet aangepast – gebruiken. Alvast bedankt!

Tafeltennisvereniging ATTC EVO Repro uit Alphen aan den Rijn bestaat 50 jaar! Dat vieren we op zaterdag 7 september aanstaande met een dag vol spetterende activiteiten. En daar willen we graag zoveel mogelijk mensen bij hebben die in de afgelopen 50 jaar bij ATTC EVO Repro betrokken zijn geweest.
Dus heb jij ooit bij ATTC EVO Repro gespeeld, trainingen gegeven of als trouwe supporter teams aangemoedigd? En wil je het feestje meevieren en oude bekenden ontmoeten?
Stuur een mailtje naar jubileumfeest@attc-tafeltennis.nl en je krijgt half juli een persoonlijke uitnodiging.
balonnen bij kopij jubileumfeest

Creatief tafeltennissen op het jubileumfeest

Eten, praten, pubquizzen, hartstikke leuk, maar gaan we ook nog tafeltennissen tijdens het jubileumfeest op zaterdag 7 september? Jazeker! Om 11.00 uur staat een uitdagend Fun-circuit klaar van MJ Tafeltennis. Rare tafels, aparte batjes en lastige opdrachten, zoals precies in een klein hoepeltje mikken zijn er allemaal in opgenomen.
De eerste 2 uur doen we een challenge voor teams, inclusief lunch.
Jeugdleden met een ouder, of seniorleden met een (klein)kind kunnen hieraan meedoen.
Vooraf inschrijven is niet verplicht, maar het is natuurlijk wel leuk als je via de website even laat weten of je erbij bent! Zie de link hieronder!

Wordcloud juli jubileum ATTC
Geen zin in een wedstrijd of een teamoptreden? Vanaf 13.00 uur is het Fun-circuit open voor iedereen. Onze eigen jeugdleden, kinderen uit de buurt, maar natuurlijk ook seniorleden en oud-leden. Want de lol in het spelletje hebben we allemaal nog toch?! (Oh, en ook aan de mensen die liever anderen zien spelen is gedacht.
Na het Fun-circuit is er namelijk om 16.00 uur een demonstratiewedstrijd van spelers van het eerste team van ATTC EVO Repro uit heden en verleden. Ook een aanrader!)

Snapshots gezocht!

Heb jij nog oude foto’s van ATTC EVO Repro? Bijvoorbeeld van toen je kampioen werd, tijdens de Sportontmoeting, een van de jeugdkampen, een vorig jubileumfeest en dergelijke? Laat het weten aan Maria ter Hoek!
We willen tijdens de jubileumdag een digitale fotocarrousel laten zien op de schermen. Verzamel ze, scan ze als het kan in (max. 1 MB per foto) en stuur ze naar secretaris@attc-tafeltennis.nl.
Via dat mailadres kun je ook afspraken maken met Maria over het uitlenen van papieren foto’s die je niet zelf kunt scannen. Van zwart-witfoto’s tot selfies met een batje: alles is welkom!
foto bij snapshot ATTC 1995066
Wist u dat
de sportontmoeting weer een succes was

we bij het verrassingsonderdeel zelfs gedeelde 1e zijn geworden

dit misschien ook wel komt, omdat de “ouderen” binnen de vereniging geen interesse meer hebben

de puzzelrit echter volgens de deelnemers een beetje teleurstellend was met een 4e plaats

zelfs de echte cracks die avond niet helemaal in topvorm bleken te zijn

de voorbereidingen voor ons jubileumfeest in volle gang zijn

er verschillende oud-leden al hun bezoek hebben toegezegd

de website zo nu en dan vreemde afwijkingen heeft

de deskundigen binnen de vereniging er nog niet achter zijn wat de oorzaak is

de opkomst voor het jeugduitje er goed uit ziet

zij op 6 juli gaan glowgolven

ik geen idee heb wat dat betekent

de zaal in de zomervakantie op woensdagavond geopend blijft

de verenigingenmarkt bij de Baronie succesvol is verlopen

een van onze leden de penningmeester attent heeft gemaakt op de verenigingendag in de Ridderhof door middel van een krantenstukje

deze echter gelijk valt met ons spetterende jubileumfeest

er binnen de vereniging zo nu en dan de nodige roddels rondgaan inzake persoonlijke zaken van oud-leden

deze echter meestal de grootst mogelijke onzin bevatten

veel nieuwtjes met bijbehorende foto’s helaas alleen op Facebook worden vermeld

deze nieuwtjes echter ook op de website thuishoren

u ze dus altijd naar de web redactie kunt zenden

WIEDENKIE
Wedstrijdsecretaris
Terwijl de mussen van het dak vallen zit ik mijn stukje te maken voor de BHK van juni.

Ik heb wel een leuk verhaal denk ik ook nu weer.
Het is natuurlijk volop zomer, dus dat is terugkijken hoe het ging, analyseren waar het mis ging en vervolgens een plan maken om het (nog) beter te gaan doen. Zo zou het kunnen gaan. Ik denk dat de meesten van ons denken hoe speel ik volgend seizoen weer leuk mee en kijken of het hier en daar een beetje beter kan.

Hoe het ook zij. Er is weer een nieuwe competitie indeling gemaakt met maar liefst 13! duo teams en 8 reguliere. Het was wel weer het nodige gepuzzel, omdat sommigen van team zijn gewisseld en er dus ook weer nieuwe combinaties ontstaan. Dat is leuk en geeft soms weer heel nieuwe energie. Ook leuk en vermeldenswaardig is dat er een duo team is waar vader en zoon (Marcel en Fabrice de Schepper) meedoen en Anneroos Vis. Fabrice is een groot talent en we hopen dat hij bij ons kan uitgroeien tot een “grote meneer”.
We wensen hem heel veel succes bij de mannen en het is best leuk eens te kijken hoe deze jongen het doet en zich snel ontwikkeld onder de vleugels van zijn vader die ook bepaald niet onverdienstelijk speelt en zich behoorlijk heeft verbeterd.

De regio’s Noord en Zuid bestaan niet meer in regulier, dus we zullen mogelijk ook eens wat andere tegenstanders gaan tegenkomen, wat naar mijn idee altijd weer leuk is.
We hebben nu allemaal nog ruim 2 maanden de tijd om nog wat aan onze techniek, conditie of allebei te doen en dan kunnen we in september de degens (batjes) weer kruisen. Eerst misschien nog op vakantie of even rust nemen. Ieder op zijn eigen wijze. Graag weer tot ziens in de zaal!!

Groeten,
Bart

Evenementen en Toernooien

88d9013a-ff59-4c29-8908-31164ff7cfa1

Sportontmoeting

Dit jaar is alweer de 42e sportontmoeting geweest. We hebben ongeveer alle plekken op de ranglijst gezien, maar uiteindelijk zijn we 6e van de 14 deelnemende verenigingen geworden. Hierbij willen we niet ongenoemd voorbij laten gaan dat we geschiedenis hebben geschreven en voor het eerst als (gedeeld) 1e zijn geëindigd bij het verrassingsonderdeel!

fe90872c-003a-4dfe-82e9-51e348d5a7ff
Ook dit jaar willen we alle deelnemers en supporters weer bedanken voor het meedoen, zonder jullie hadden we dit succes niet kunnen behalen.
88ee526f-0602-4c7b-af0d-d239c9c23f57
Wil je volgend jaar ook mee doen? Houd rond mei/juni de website in de gaten en schrijf je dan in! Een berichtje of mailtje naar ons sturen, contact zoeken via Facebook of Anneroos aanspreken op de vereniging kan ook altijd.
d56b1e1b-679c-4721-bca1-4dd84b1dfa1f
Wie weet volgend jaar voor de tweede keer geschiedenis schrijven en voor het eerst eindigen in de top 5?!
ce8be26e-839c-46f8-a3b9-87f849ea7deb
94386f72-2b32-4590-abcf-ca1e6534b0b1
6574f6b5-e068-4e7c-9024-5e9295f8210c
d5e7840f-3685-4468-8c42-bbd0c80d98f0

Actuele Websiteberichten

Geslaagde Verenigingenmarkt De Baronie

Categorieën: Uncategorized
Zaterdag 22 juni werd voor de tweede keer de verenigingenmarkt georganiseerd. Een markt waar verenigingen, stichtingen, etc. op het gebied van cultuur, sport, vrije tijd en onderwijs de gelegenheid kregen om hun programma voor het nieuwe seizoen te presenteren. Uiteraard was ATTC ook van de partij. Op deze mooie zonnige dag was er dan ook meer dan voldoende belangstelling. Een …
Auteur: Dick de Graaf
Meer lezen

7 september: spetterend jubileumfeest

7 september: spetterend jubileumfeest
Categorieën: Uncategorized
ATTC bestaat vijftig jaar en dat gaan we vieren! Op zaterdag 7 september is er een uitgebreid feestprogramma van 11 uur 's ochtends tot 11 uur 's avonds. Er zijn allerlei activiteiten, voor jeugd, senioren, oud-leden en iedereen die ATTC een warm hart toedraagt. Het precieze schema maken we begin juli bekend, maar we lichten alvast een tipje van de …
Auteur: Dick de Graaf
Meer lezen

Jeugduitje: zaterdag 6 juli 2019

Jeugduitje: zaterdag 6 juli 2019
Categorieën: Jeugd
Het jaarlijks jeugduitje van ATTC is weer gepland en dit keer is het ………. Een partijtje Glowgolf. Het begint om 15.00 uur in Aalsmeer en na het spelen eten we daar samen. Op de website https://glowgolf.nl/aalsmeer vind je meer informatie over de locatie. Kom jij ook graag mee? Schrijf je dan nu hier in . Doe dit uiterlijk 3 juli a.s. …
Auteur: Dick de Graaf
Meer lezen

Fabrice de Schepper clubkampioen ATTC

Categorieën: Interne toernooien, Jeugd
Fabrice de Schepper is bij de jeugd voor de eerste keer clubkampioen bij de jeugd geworden van de Alphense Tafeltennisclub (ATTC EVO Repro). Op zaterdag 18 mei mochten onze jeugdleden weer hun krachten meten tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen. De kleine finale (om plaats 3 en 4) ging tussen de twee broers Niels en Bart Axmacher. Deze keer trok Bart aan …
Auteur: Dick de Graaf
Meer lezen

Oud Papier

Oud papier
Elke eerste zaterdag van de maand, van 10.00-12.00 uur, is er de mogelijkheid
om uw Oud Papier bij ons inzamelpunt te brengen.
Kom jij 1 juli of 3 augustus ook langs bij CryoTek en zorg jij dat in 2019 ook weer een mooie opbrengst voor de club wordt behaald?

Ons inzamelpunt is bij CryoTek aan de Kalkovenweg:
OPA Inzamelpunt
Verjaardagen

Junioren

Juli
19 juli Aron Veldhuizen
29 juli Jurre Schrama
29 juli Teim Diemen
augustus
23 augustus Aurelién Barbier Cuesta
31 augustus Tiado Somandin

Senioren

Juli
3 juli Raymond Blanken
4 juli Corina Rijnsburger-Ruitenburg
4 juli Wichert ten Have
4 juli Keimpe Weistra
5 juli Adrie Jongeleen
9 juli Cor Slingerland
11 juli Evert van de Bovenkamp
16 juli Michal Nowakowski
17 juli Bing Oei
23 juli René van de Put
27 juli Henk van Staveren
28 juli Sylvia Rijsdam-Domburg
augustus
5 augustus Jan Boot
8 augustus Annelies Karman
8 augustus Jan van Eck
9 augustus Richard Smeets
12 augustus Hans van de Meer
14 augustus Bart Vaane
15 augustus Etienne Kramer.
16 augustus Tom van der Marck
19 augustus Gerard Berkhout
23 augustus Anneroos Vis
28 augustus Frank van der Roest
28 augustus Miranda Hoogeveen
30 augustus Louis Kortekaas
30 augustus Rody Kortekaas
AanAfmeldingen

Aanmeldingen

28 mei Stefan Cok
27 juni Isha Westerveld
1 juli Paul Oudijk
😊

Afmeldingen

31 december Harmen van den Berg
31 december Rody Kortekaas
31 december Louis Kortekaas
😒
Informatie
Bezoekadres speelzaal (geen postadres!):
Gymnastieklokaal Marsdiep 7
2401 XA Alphen aan den Rijn
Telefoon: 06 - 402 56 404
Website , Bestuur en commisies , Contributie , Ledenadministratie, Zaaldienst , Contact
Onze Sponsors
EVO-Repro-logo
Freepack Logo ATTC website footer
Jan van Eck Counseling kleur-website
logo UWSUPERMARKT
DH_logo
Cryotek logo
facebook