ATTC Mailing Header 50j jubileum
Beste reader,
Deze maand geen Backhandkoerier maar een mail van het bestuur.
We staan te popelen tot de zaaldeuren weer open mogen en dat we op een of andere manier weer een start kunnen maken. Gewoon een balletje slaan, een praatje maken met elkaar en, op termijn, ook weer even samen zitten en wat gebruiken in de clubruimte. Heb jij dat ook?

Helaas, we moeten nog even wachten. Maar met ingang van vandaag is de eerste stap gezet naar versoepeling van de Corona-maatregelen. Wanneer en wat de volgende stappen zullen zijn, dat houden we goed in de gaten. En jullie waarschijnlijk ook!
Afgelopen weekend hebben de jeugdleden buiten getafeltennist op het pleintje voor de gymzaal. Dat was een mooi gezicht. Vorig jaar was dat namelijk ook de eerste sportactiviteit die we als ATTC konden organiseren. De rest gaat volgen zodra dat mogelijk is.

En ondertussen? Wordt er hard gewerkt aan het tafeltennis-technisch plan van de vereniging, wordt de clubruimte (na lekkage) onderhouden, organiseren de trainers (digitale en life) bijeenkomsten met de jeugdleden en zien wij uit naar een Algemene Ledenvergadering om elkaar bij te praten.

We zullen het nieuws goed in de gaten houden en jullie zijn de eersten die we gaan informeren als er wat méér mogelijk is.
Heb je ondertussen vragen of wil je iets vertellen? Neem dan gerust contact met mij op.

Met sportieve groet,

Namens het Bestuur van ATTC EVO-Repro

Maria ter Hoek, secretaris
06 44234785
EVO-Repro-logo
Freepack Logo ATTC website footer
Jan van Eck Counseling kleur-website
logo UWSUPERMARKT
DH_logo
Cryotek logo
facebook