ATTC Mailing Header 50j jubileum
Beste reader,
Wat hebben we er naar uitgekeken en nu is het eindelijk zover: we kunnen weer binnen tafeltennissen. Vanaf 25 mei is de zaal weer open voor (vrije) training.

De kleedkamers blijven voorlopig nog gesloten, dus kleed je thuis vast om! In de clubruimte mag nog niets verkocht worden, dus neem zelf zo nodig een bidon mee.

Jeugd: er wordt op maandag- en dinsdagavond getraind. Op zaterdagochtend is er een mogelijkheid van vrijspelen of een intern toernooi. Informatie voor jeugd en ouders over tijden en indeling van de groepen wordt via de WhatsApp groepen verspreid. Ouders/begeleiders kunnen de kinderen tot de deur brengen en kunnen helaas niet binnen wachten.

Senioren: Er zijn verschillende tijdsblokken beschikbaar, waarvoor je moet reserveren. Vanaf zaterdagmiddag a.s. zal dit via onze website mogelijk zijn. Elk lid mag zich voor één blok opgeven. De blokken zijn:
Op maandag en dinsdag van 20.15-21.15 uur en van 21.30-22.30 uur
Op woensdag van 20.00-21.30 uur (alleen voor recreanten)
Op zaterdag van 12.15-13.45 uur.
Zie je op de reserveringssite dat kort voor aanvang van een blok nog een plaats vrij is, dan kun je een tweede blok reserveren. Kom niet naar de zaal zonder reservering. De 1,5 meter regel geldt ook tijdens het sporten, dubbelspel is niet mogelijk.

Voor iedereen: zoals overal geldt bij gezondheidsklachten of quarantaine (in afwachting van de uitslag van een test of wegens ziekte huisgenoot): dan blijf je thuis.
Bij de entree in de clubruimte zal een gezondheid-check gedaan worden en vragen we je je handen te ontsmetten. Overige hygiënemaatregelen vind je op onze website. Bij vragen kun je altijd bij de zaaldienst terecht. In de clubruimte en in de zaal geldt de mondkapjesplicht voor aanwezigen vanaf 12 jaar. Alleen tijdens het sporten mogen deze af.

We zijn blij dat we weer kunnen beginnen!

Met vriendelijke groet, namens het bestuur,

Maria ter Hoek, secretaris.EVO-Repro-logo
Freepack Logo ATTC website footer
Jan van Eck Counseling kleur-website
logo UWSUPERMARKT
DH_logo
Cryotek logo
facebook