En de winnaar is … ATTC EVO Repro

De Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB), afdeling West heeft dit voorjaar een actie uitgeschreven om op “Internationale Tafeltennisdag” op een leuke manier aandacht te schenken aan onze geweldige sport. Dit jaar hebben wij de eerste prijs in de wacht gesleept.

Onze inbreng bestond uit drie acties. Een toernooi speciaal voor onze Nieuwe Alphenaren, een selfie-actie en de actie “Tafeltennis op de kaart” om de openbare tafeltennistafels in de gemeente Alphen aan den Rijn te inventariseren. Met deze laatste actie willen we het tafeltennis en uiteraard ook de club zelf meer zichtbaar maken in de wijken. Het is vervolgens de bedoeling dat er acties rondom deze tafels georganiseerd gaan worden. Een goed voorbeeld daarvan was onze bijdrage op Koningsdag bij openbare school de Rijnschans in Koudekerk aan den Rijn.

Op 30 augustus werd tijdens de BBQ onze vereniging in het zonnetje gezet en kregen we uit handen van Laura van der Meer (NTTB, afdeling West) een door Heemskerk Sport ter beschikking gestelde gepersonaliseerde midi tafeltennistafel aangeboden.

v.l.n.r. René Honig, Laura van der Meer (NTTB, afdeling West) en Ronald van der Meer (Heemskerk Sport)

 

Aangezien ATTC en Heemskerk al meer dan 60 jaar zaken doen werd na afloop nog een kleine attentie overhandigd aan Ronald van der Meer van Heemskerk Sport.

Iedereen heel erg bedankt voor de geleverde inzet en eens kijken of we volgend jaar weer een paar leuke acties kunnen verzinnen om onze mooie sport in de buurt te promoten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *