7 september: spetterend jubileumfeest

ATTC bestaat vijftig jaar en dat gaan we vieren! Op zaterdag 7 september is er een uitgebreid feestprogramma van 11 uur ‘s ochtends tot 11 uur ‘s avonds. Er zijn allerlei activiteiten, voor jeugd, senioren, oud-leden en iedereen die ATTC een warm hart toedraagt. Het precieze schema maken we begin juli bekend, maar we lichten alvast een tipje van de sluier op.

Gezellige receptie
Zo is er eind van de middag (rond 17.00 uur) een receptie voor leden, oud-leden en genodigden. Daar kun je met een hapje en drankje bijpraten met (oude) bekenden en herinneringen ophalen aan de bijzondere geschiedenis van ATTC. Iedereen is welkom, en vooraf opgeven is niet nodig. Heb jij nog contact met oud-leden? Informeer hen dan over het jubileumfeest!

Avondprogramma
Na de receptie is het tijd om lekker te eten! Het werkt hetzelfde als de BBQ die normaal aan het begin van het seizoen is: je meldt je vooraf aan en betaalt een bescheiden eigen bijdrage. En voor het vijftigjarig jubileum is er natuurlijk een extra luxe maaltijd! We sluiten de avond af met een competitie-element: een pubquiz! In een door jezelf samengesteld team beantwoord je vragen over allerlei onderwerpen. Natuurlijk zitten daar ook vragen bij over de geschiedenis van ATTC, dus begin maar vast met opzoeken en onthouden!

Binnenkort kun je je via deze site opgeven voor het diner en de pubquiz.

Reageren is niet mogelijk