Consumpties op het feest

Aanstaande zaterdag is het al zover: de hele dag jubileumfeest bij ATTC! Nu wordt dat als het goed is een hele leuke, gezellige en hopelijk drukke dag met veel bezoekers over de gehele dag!

Die bezoekers willen ook allemaal wat drinken en om de betaling soepel te laten lopen werken wij die dag met consumptiebonnen. Alle drankjes (behalve een flesje wijn) zijn die dag te krijgen voor 1 consumptiebon, een flesje wijn kost 2 bonnen.

Consumptiebonnen koop je bij de gastheer- of vrouw van dat moment en dat doe je per 5 stuks voor maar € 7,50. De consumptiebonnen blijven ook na het feest nog een tijdje geldig, tot uiterlijk 30 september kan je hiermee op de club betalen voor een drankje.

Om het afrekenen van de consumptiebonnen voor iedereen zo makkelijk mogelijk te laten verlopen verzoeken wij een ieder zoveel mogelijk per pin te betalen!

Koffie en thee zijn gratis de hele dag en voor drankjes tijdens de receptie (die haal je op dat moment niet bij de gastheer in de clubruimte) van 16.00 tot 18.00 rekenen wij uiteraard ook niets!

Ook goed om te weten: voor 16.00 schenken wij geen alcohol!

Reageren is niet mogelijk