Kick-off OldStars tafeltennis met Bettine Vriesekoop bij ATTC

Tijdens de Nationale Sportweek (van 17 t/m 26 september) zal Bettine Vriesekoop op zaterdag 25 september vanaf 14:00 uur de kick-off van OldStars tafeltennis bij ATTC verzorgen.

De tweevoudig Europees en veertienvoudig Nederlands kampioen in het enkelspel zal een korte presentatie geven over haar rol als ambassadrice van de NTTB, China en tafeltennis als gezondheidsport. Vervolgens gaat ze met de deelnemers aan de slag achter de tafeltennistafel die zich hebben opgegeven voor de lesreeks die op 9 oktober start.

De activiteit OldStars tafeltennis richt zich op de leeftijdsgroep 50+.

1. Fit en scherp blijven

Bij OldStars tafeltennis bestaat de training uit een warming-up en verschillende beweegvormen. Tafeltennis is een onderdeel van de training. Zo werk je via tafeltennis aan een betere balans en conditie!

2. Sociaal actief

Naast bewegen staat bij OldStars tafeltennis ook het ontmoeten en contact met nieuwe mensen centraal onder het genot van een kopje koffie!

3. Met professionele begeleiding

De deelnemers krijgen professionele begeleiding van onze ervaren en gediplomeerde OldStars trainster (Jacqueline van der Bas) die werkt met het Athletic Skills Model (ASM). Dit verbetert de vaardigheid van bewegen op een veelzijdige en laagdrempelige wijze. Het ASM bevat vaardigheden afkomstig uit allerlei verschillende sporten, spelvormen en activiteiten.

4. Wat kan je verwachten bij OldStars tafeltennis?

Inloop met koffie/thee, OldStars warming-up en beweegvormen, aan de slag met OldStars tafeltennis en tot slot een gezellige afsluiting met elkaar.

Voor deelname aan de kick-off met Bettine Vriesekoop + deelname aan de lesreeks (10 lessen van elk 1½ uur)

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is aanmeldbutton-1554472495.jpg
klik hier

Als iemand uit de doelgroep interesse heeft om als gast alleen bij de kick-off aanwezig te zijn laat dit dan weten via oldstarstafeltennis@attc-tafeltennis.nl

Reageren is niet mogelijk