Sport event Rijnplein op zaterdag 16 maart

In de BHK van februari is al het nodige verteld over de sportimpuls Tijd voor Vitaliteit / Fifty+ViTT. Het doel is om 50-plussers te enthousiasmeren om (weer) te gaan of juist te blijven sporten/bewegen.

Wanneer

Op 16 maart is er een grootschalig event op het Rijnplein in Alphen aan den Rijn waarbij ook de wethouder Sport Gert-Jan Schotanus aanwezig zal zijn. Van 11.00 –  16.00 uur gaan de drie sportverenigingen (Golfclub Zeegersloot, TEAN en ATTC) het winkelend publiek kennis laten maken met het sportaanbod en hen interesseren daaraan mee te doen.

Wat is er te doen

Wij als ATTC hebben daar een tent met een grote tafeltennistafel en een midi-tafel, TEAN heeft er een mini tennisveldje en de golfclub o.a. een afslagpunt.

Wie zijn er aanwezig

Vanuit ATTC zullen daar in ieder geval aanwezig zijn Jacqueline van der Bas, Jaap van der Kroef, Wichert ten Have, Cor Zwaan en René Honig.

Oproep

Met elkaar kennen we vele Alphenaren in de beoogde doelgroep. Om mensen te wijzen op Tijd voor Vitaliteit en natuurlijk specifiek tafeltennis doen we dan ook graag een oproep aan jullie allemaal om mensen in de directe of indirecte omgeving te interesseren en te enthousiasmeren!

Neem een stapeltje flyers uit de clubruimte mee en deel deze uit aan kennissen, buren, etc.

Wijs hen op het evenement van 16 maart a.s. op het Rijnplein. Wij zijn ervan overtuigd dat we een mooi programma hebben waarmee de doelgroep op een laagdrempelige manier (weer) kan worden aangespoord om te gaan (of blijven) sporten.

Reageren is niet mogelijk