Sport event Rijnplein op zaterdag 30 maart groot succes.

In de BHK van februari is al het nodige verteld over de sportimpuls Tijd voor Vitaliteit / Fifty+ViTT. Het doel is om 50-plussers te enthousiasmeren om (weer) te gaan of juist te blijven sporten/bewegen.

Wanneer

In verband met de weersomstandigheden was het grootschalig event op het Rijnplein in Alphen aan den Rijn verplaatst naar 30 maart 2019.

Ook de wethouder Sport Gert-Jan Schotanus was aanwezig . Van 11.00 –  16.00 uur lieten de drie sportverenigingen (Golfclub Zeegersloot, TEAN en ATTC) het winkelend publiek kennis laten maken met het sportaanbod en hen interesseren daaraan mee te doen.

Wat was er te doen

Wij als ATTC hadden daar een tent met een grote tafeltennistafel en een midi-tafel, TEAN heeft er een mini tennisveldje en de golfclub o.a. een afslagpunt.

Wie zijn er aanwezig

Vanuit ATTC zullen daar in ieder geval aanwezig zijn Jacqueline van der Bas, Jaap van der Kroef, Wichert ten Have, Cor Zwaan en René Honig.

De belangstelling voor onze vereniging was geweldig.

Oproep

Met elkaar kennen we vele Alphenaren in de beoogde doelgroep. Om mensen te wijzen op Tijd voor Vitaliteit en natuurlijk specifiek tafeltennis doen we dan ook graag een oproep aan jullie allemaal om mensen in de directe of indirecte omgeving te interesseren en te enthousiasmeren!

Reageren is niet mogelijk