Succesvolle samenwerking ATTC EVO Repro en BOOST Beweegt

Op 3 juli jl. ontvingen deelnemers aan de kennismakingscursus bij tafeltennisvereniging ATTC EVO Repro hun tafeltennisdiploma basisvaardigheden.  De cursus werd mogelijk gemaakt door de samenwerking van onze tafeltennisvereniging met Boost Beweegt.

Welzijnsorganisatie Boost Beweegt heeft onder meer tot doel inwoners van Alphen-Noord kennis te laten maken met sport- en vrijetijdsmogelijkheden in hun wijk. Via de basisscholen in die wijk biedt zij een scala van buitenschoolse activiteiten aan voor onder meer kinderen tot en met 12 jaar.

ATTC EVO Repro heeft een kennismakingscursus van vier weken verzorgd voor basisschoolleerlingen in de leeftijd van 9 tot en met 11 jaar.

Op een speelse manier is in de vier lessen aandacht besteed aan de basis van het spel: hoe hou ik mijn batje vast, hoe maak ik de juiste slagbeweging en tenslotte hoe speel ik een wedstrijd. Onder de bevlogen leiding van onze trainers André Vrees en Jacqueline van der Bas en met hulp van veel vrijwilligers konden de deelnemers persoonlijk begeleid worden. Het was fijn om te zien dat veel  van onze senioren en junioren en enkele ouders van de vaste dinsdagavond groep één of meerdere keren aanwezig waren om de cursus tot een succes te maken. Allemaal van harte bedankt!

Natuurlijk hoort bij afronding van een cursus een diploma, waarmee alle deelnemers trots op de foto gingen.

Reageren is niet mogelijk