Welpenpromotiedag afdeling West

Welpenpromotiedag afdeling West

 

Zondag 5 november was de 2e Tafeltennis welpenpromotiedag voor de afdeling West.

Onder leiding van Mark en Jeroen van MJ Tafeltennis was de zaal bij Alexandria ’66 omgetoverd in een tafeltennis speeltuin. Vanaf 11 uur zijn de kinderen, met een scorekaart in de hand, gestart aan een parcours. Verschillende tafels, verschillende disciplines en leuke attributen zorgden ervoor dat de kinderen vol aandacht bezig waren.

Rond 12.15 uur stond er een klein buffetje klaar voor de kinderen waar ze enorm van genoten hebben. De bijbehorende smoothies vielen goed in de smaak.

Na de korte break werd het parcours afgemaakt. Met de scorekaarten gingen ze bij de tafel zitten waar Mark en Jeroen een prachtige demonstratie gaven. Er werd gebruik gemaakt van normale batjes, een koekenpan, een barkruk en steeds kleinere batjes. Het kleinste batje was zelfs kleiner dan een balletje en had de grootte van een sleutelhanger. De reacties van de kinderen op deze tafeltennisshow was geweldig om te zien.

Mark en Jeroen vertelde na afloop dat als de kinderen verder wilde gaan met tafeltennis dat zij een vereniging dicht bij hun in de buurt moesten gaan zoeken. Er waren deze keer kinderen uit Hillegom, Alphen aan den Rijn (Maruska en haar schoolvriendin Puk), Gouda en van verschillende verenigingen uit Rotterdam.

De afdeling West hoopt dit Promotietoernooi 2 x in het jaar aan te kunnen bieden verdeeld over de afdeling. Wie weet misschien wel de volgende keer bij ons in de zaal?

Alle deelnemende kinderen kregen onder luid applaus een prachtige medaille omgehangen en natuurlijk werd er ook nog een groepsfoto gemaakt.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *