ATTC Clubshirt vanaf heden te bestellen in de webshop

Afgelopen weken zijn in totaal 100 van 102 bestelde clubshirts uitgeleverd en de verwachting is dat de laatste twee aankomende week uitgeleverd zullen worden.
Daarmee komt een einde aan de uitermate succesvol verlopen introductie actie van het nieuwe clubshirt! Een shirt van een moderne stof in de kleuren van onze vereniging en met de logo’s van onze hoofdsponsor EVO-Repro en de twee nieuwe mouwsponsoren: Freepack Software BV en Jan van Eck Counselling.

Alhoewel er dus al 102 shirts zijn besteld heeft nog niet iedereen een clubshirt, of misschien ben je net lid geworden en wil je ook wel zo’n mooi clubshirt? Of wellicht wil je er wel eentje bij bestellen?
Afijn, reden genoeg om nog interesse te hebben en voor al die geïnteresseerden hebben wij goed nieuws.

Het clubshirt is vanaf heden rechtstreeks te bestellen via de leverancier in de speciaal voor ons gemaakte webshop. Ook via onze website is deze webshop te benaderen via menuoptie “voor leden” en dan “aanschaf-clubshirts-batjes-e-d”.
Je kunt daar ook een toelichting vinden op het ontwerp van het shirt.


Wij bevelen het nieuwe shirt van harte aan: het is een uniek en herkenbaar clubshirt dat alle kenmerken van de nieuwe huisstijl van ATTC in zich heeft, is gemaakt van dry-fit stof, draagt comfortabel en is goed wasbaar.

Reageren is niet mogelijk