Evelien van Dam gehuldigd in Bodegraven

In zalencomplex “De Brug” in Reeuwijk-Brug (gemeente Bodegraven) waren diverse genomineerde sporters, hun familie en vertegenwoordigers van hun sportverenigingen uitgenodigd. De sporters zijn allen woonachtig in Bodegraven, maar beoefenen hun sport niet altijd in de plaats zelf.

In het goed georganiseerde, avondvullende programma ontvingen sporters in diverse categorieën hun prijs.

In de categorie Sporters met een Beperking kregen alle sporters een prijs. Tom van der Werf en Sander Hensen werden gehuldigd voor hun contract bij ADO Den Haag. Op 12 januari jl. werd voor de 31ste keer de Sportverkiezing van Bodegraven gehouden.

 

Evelien van Dam ontving de prestatieprijs voor haar bijzondere resultaten als sporter met een beperking  in het jaar 2017. Zo werd zij kampioen bij de Zuid-Hollandse Paratafeltenniskampioenschappen in de C-klasse, behaalde zij onder meer een tweede plaats op het Para-ranglijsttoernooi in Weert in de 4e klasse en werd zij derde op het Para-ranglijsttoernooi in Amersfoort, ook in de 4e klasse.

Onder luid applaus werd ze gehuldigd en mocht zij naast de ADO-mascotte op het podium veel lovende complimenten en een grote beker in ontvangst nemen.

Evelien traint al jaren bij onze vereniging en komt uit in diverse regionale en landelijke toernooien en kampioenschappen. Op deze wedstrijden is ze een geduchte tegenstander in haar categorie en heel vaak behaalt zij een podiumplaats.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.