Doorstart Tekoma / toekomst oud papier

Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen op onze website is afgelopen najaar Tekoma Engineering & Skid Building B.V. failliet gegaan. Tekoma is de plaats waar sinds jaar en dag onze papiercontainer staat geplaatst.

Inmiddels hebben wij vernomen dat Tekoma een doorstart maakt in afgeslankte vorm waar onze contactpersoon Adrie Gelderblom helaas geen onderdeel van zal uitmaken.

Sinds het faillissement is uitgesproken afgelopen oktober is Tekoma gewoon open gebleven en hebben wij ons oud papier gewoon op de bekende eerste zaterdag van de maand kunnen afgeven. Ook voor de komende tijd is ons via Adrie bevestigd dat wij welkom blijven met ons oud papier. Het is zelfs, voor de enkelen die dat deden (diegene weten zelf wel wie ik bedoel), mogelijk om overdag via de hoofdingang tussentijds al papier af te geven.  Maar hoofdmoment blijft daarvoor de eerste zaterdag van de maand tussen 10.00 en 12.00!

Voor die komende tijd heeft Adrie zelf aangegeven zijn werkzaamheden als coördinator voor het oud papier voorlopig niet te willen opgeven. Een gebaar dat wij als club natuurlijk zeer waarderen!

Adrie bedankt voor je inzet en hopelijk vind je snel een nieuwe baan.

Het bestuur van ATTC EVO Repro

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.