Haal je spelregelbewijs via Tafeltennis Masterz

Hoe zit het nu precies met al die voorschriften voor de service? Wie mag er een time-out nemen en wanneer? Wanneer is het een let en wanneer een punt?

Antwoorden op deze vragen en vele anderen krijg je op de website www.Tafeltennismasterz.nl  Op deze website kun je oefeningen doen om je kennis van de spelregels te vergroten. Je krijgt uitleg aan de hand van foto’s en video’s van spelsituaties en kunt oefentoetsen maken.

Vanaf 1 oktober 2019 kunnen jeugdleden hun spelregelbewijs gaan halen via deze website. Dit spelregelbewijs wordt verplicht voor jeugdleden van 13 tot en met 17 jaar, die zich inschrijven voor de najaarscompetitie van 2020. Jullie hebben dus tot 1 juli de tijd om je spelregelbewijs te halen.

Als ATTC EVO Repro adviseren we uiteraard iedereen die competitie speelt om zijn/haar spelregelbewijs te halen.

Tijdens de jeugdtrainingen zullen we tot aan 1 juli 2020 extra aandacht gaan besteden aan de spelregels. Zo oefenen jullie de spelregels al tijdens de training en heb je het spelregelbewijs sneller in handen.

Op de website van de NTTB lees je meer informatie over het spelregelbewijs:  https://www.nttb.nl/nieuws/attentie-jeugdleden-haal-je-spelregelbewijs-tafeltennis-masterz

 En op de website van Tafeltennis Masterz kun je alvast oefenen:  https://www.tafeltennismasterz.nl/oefenen/

En hopelijk met  het volgende resultaat.

Succes allemaal!

Reageren is niet mogelijk