Weer leven in de brouwerij!

Sinds dinsdag 14 juli wordt er weer getafeltennist bij onze club. Na bijna 4 maanden doodse stilte betraden de eerste spelers weer de speelzaal. Een beetje wennen was het wel met al die nieuwe regels en voorschriften, maar het plezier was er niet minder om. De tweede week zag je al een kleine toename van het aantal deelnemers en ook dat de spelers vrij snel gewend waren aan alle nieuwe regels. En niet onbelangrijk, het clubleven deed iedereen weer zichtbaar goed. Als bestuur zijn we dan ook heel erg blij dat we weer open zijn en ook met de wijze waarop de leden het tot nu toe hebben opgepakt.

Na twee weken binnenspelen heeft er een eerste evaluatie plaatsgevonden. Er is gekeken naar het reserveren, de tijdsblokken en de benutting, de wisseltijd tussen de blokken en de hygiëne/schoonmaakverplichtingen. De conclusie was dat alles tot nu toe naar tevredenheid functioneert. Er is wel een aandachtspunt en dat betreft de drukte in de clubruimte tussen de tijdsblokken. Dus extra aandacht hiervoor!

Het bestuur heeft besloten dat er ook weer kennismakingsleden welkom zijn op de club. Deze zullen persoonlijk worden benaderd. De jeugdspelers mogen ook weer vriendjes en vriendinnetjes meenemen.

Ook bij de gemeente is het opgevallen hoe we het tot nu toe hebben georganiseerd. We ontvingen een dikke pluim van ze met de opmerking dat veel verenigingen hier een voorbeeld aan kunnen nemen. Die kunnen we in onze achterzak steken!

Tot nu toe mogen we dus niet mopperen en ziet het er naar uit dat we er een mooie tafeltenniszomer van kunnen maken!

Reageren is niet mogelijk