ATTC 5e in tussenstand JAWS-klassement

Ik hoor jullie al denken …JAWS? Wat heeft die haai nu te maken met tafeltennis!

Het JAWS-klassement en de daaraan gekoppelde geldprijzen zijn bedoeld om de deelname aan de jeugdtoernooien in onze afdeling te stimuleren. JAWS staat trouwens voor Jeugdtoernooien Afdeling West Supercup.

Er wordt gespeeld om geldprijzen voor de verenigingen die het meest actief zijn en het beste slagen in het laten meedoen aan en het begeleiden van hun jeugdspelers bij de jeugdtoernooien in de afdeling West. Voor de plaatsen 1 t/m 10 in het eindklassement per 31 december 2017 zijn er prijzen van € 400, € 300, € 250, € 200, € 175, € 150, € 125, € 100, € 75 en € 50.

Op dit moment staan we als ATTC op een mooie 5e plaats (van de 48 verenigingen)!

Zie ook: https://www.nttb.nl/west/nieuws/spannende-strijd-jaws-klassement-dhc-leidt

Hier kun je zien welke vereniging op welke plaats staat en hoeveel punten de vereniging heeft. Ook is te zien met hoeveel deelnemers de vereniging aan welk toernooi heeft deelgenomen.

Tot nu toe hebben wij punten gescoord op 3 toernooien, de Zuid-Hollandsche kampioenschappen, het Table Tennis Fun Event bij Taverzo en de afdelingsronden van de Nationale Jeugd Meerkampen.

Maar misschien kunnen we nog wel een plek klimmen! Dat hangt af met hoeveel jeugdleden we mee gaan doen aan de resterende toernooien dit jaar.

Het toernooi dat als het goed is reeds bij jullie in de agenda staat is het TOGB Opper-toernooi  op zondag 26 november (Berkel en Rodenrijs).

23 december is er ook nog een toernooi bij Taveba (Barendrecht).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *