Fabrice is Zuid-Hollands Kampioen!

Op 12 en 13 januari werden de Zuid-Hollandse Kampioenschappen gehouden in de Margriethal in Schiedam.

Jeugd

Hoewel Fabrice de Schepper (kadetten/junioren E) nog nooit een competitiewedstrijd had gespeeld ging hij prima van start. Hij won de poule met maar vier games tegen. In de winnaarsronde had hij het nog even lastig tegen een speler uit de 5e klasse. De finale werd vervolgens met 3-0 gewonnen. Een mooi begin! Gefeliciteerd.

Jeremy de Groot (welpen/pupillen C) wist door knap spel de halve finale te behalen. Daarin verloor hij maar net van iemand die promotieklasse gaat spelen. Helaas ging de wedstrijd om de 3e plaats verloren.

Ook Quinten van der Klugt (welpen/pupillen D) wist de halve finale te behalen. In de halve finale en de wedstrijd om de derde plaats kwam hij nog net een beetje tekort.

Ethan van der Velden verloor nipt de finale “Jongens welpen” met 3-2. Uiteraard ging hij wel met een mooie beker naar huis.

Vincent van der Velden (kadetten B) wist ook de halve finale te bereiken. Ook hij kwam helaas in de halve finale en de wedstrijd om de 3e plaats net iets tekort.

Maruska Jiroutová deed mee bij de Meisjes Beginners waar een 7-kamp gespeeld werd. Maruska wist twee van haar partijen te winnen en behaalde daarmee een mooie 4e plaats. Ze had zichtbaar een leuke dag gehad.

Senioren

Bij de senioren hadden zich 15 personen opgegeven. Helaas moesten Ronald Bosch en Derrick Hesseling zich afmelden i.v.m. een blessure. Daardoor kon Ronald zijn vorig jaar gewonnen titel in de E2-klasse niet verdedigen.

René Honig bereikte de halve finale van de heren G2 en Marc Leuring die van de heren G. Erik Ettema werd de uiteindelijke winnaar van de verliezerspoule heren E.

Tot slot

Al met al waren het weer geslaagde en goed georganiseerde toernooidagen (volgende keer wel een paar oordoppen meenemen!). Alle spelers en coaches, goed gedaan en heel erg bedankt!

Reageren is niet mogelijk