Tiado, Merit en Fabrice naar kwartfinale NJM in Almere!

Ondanks de corona ging de voorronde van de NJM gewoon door. Helaas mochten er verder geen toeschouwers bij zijn.

Namens ATTC namen deel Dylan, Fabrice, Leon, Merit, Nirai en Tiado. Jurre moest vanwege een verkoudheid op het laatste moment afhaken.

Ronald, weer bedankt voor het coachen van de deelnemers!

Zondag 20 september (Vriendenschaar)

Bij de jongens junioren wist Fabrice met overmacht zijn poule te winnen met zes gewonnen partijen. Daarmee kwalificeerde hij zich voor de volgende ronde op 4 oktober. Leon wist zich in de andere poule bij de jongens junioren helaas niet te plaatsen voor de volgende ronde. Leon won twee van zijn vijf wedstrijden en werd uiteindelijk vijfde in de poule.

Dylan (jongens junioren – beginners) wist al zijn vier wedstrijden in de poule overtuigend te winnen. Helaas was hij in de play-off niet opgewassen tegen Lars Nijmeijer (Salamanders) waardoor de NJM voor Dylan hier eindigde.

Nirai (pupillen B – beginners) wist in zijn poule een wedstrijd te winnen. De vier andere potjes gingen helaas allemaal net in vijven verloren. Met het getoonde spel kan Nirai tevreden zijn. Volgend jaar zal hij zeker van zich laten horen!

Zondag 4 oktober (Docos)

Bij de meisjes kadetten (zeven deelneemsters) had Merit (te) weinig tegenstand. Ze begon goed door de juiste ballen af te wachten om vervolgens aan te vallen. Toen Merit ook nog beheerster ging aanvallen met meer spin en minder snelheid ging het helemaal voorspoedig.

Merit wist alle wedstrijden te winnen (zonder een game te verliezen). Erg knap….gefeliciteerd! Ze gaat dan ook, net zoals vorig jaar, naar de kwartfinale van de NJM.

Bij de jongens junioren waren er aanzienlijk meer deelnemers (17). Er waren drie poules waarvan de eerste twee zich automatisch kwalificeerden voor de kwartfinale. Fabrice had het bij de jongens junioren een stuk lastiger. In zijn poule won Fabrice drie wedstrijden en verloor er twee. Daarmee werd hij derde in zijn poule. Daarmee kreeg hij in de play-off alsnog de mogelijkheid om zich te kwalificeren. In de play-off kreeg hij te maken met Vincent van der Velden en Marnix Appeldoorn (Alexandria).

Doordat zowel Vincent als Fabrice in vijven wisten te winnen van Marnix hoefde ze niet tegen elkaar uit te komen en gaan ze beiden naar de kwartfinale in Almere.

Zondag 11 oktober (Rijnsoever)

Tiado (jongens welpen) moest het in Katwijk opnemen tegen zes andere welpen.

Een van de wedstrijden ging tussen Tiado en Mike de Vos (Taverzo) waarvan hij een dag eerder tijdens de competitie nog met 1-3 had verloren. Nu wist hij de wedstrijd met 3-0 te winnen. Zo snel kan het dus gaan. Met vijf gewonnen wedstrijden verdiende hij een mooie tweede plaats en kwalificeerde ook Tiado zich voor de kwartfinale in Almere.

Reageren is niet mogelijk