Tweede plaats op Groot Rijnlands Regiotoernooi 2017

De afgelopen 6 weken heeft het Groot Rijnlands Regiotoernooi weer plaatsgevonden. Namens ATTC EVO Repro deden dit jaar twee teams mee.

Anneroos Vis en Marcel de Schepper, die komend najaar duo 4e klasse gaan spelen, kwamen met 10 andere teams uit in klasse D. In de poulefase hadden ze te maken met geduchte tegenstanders die op een speler na allemaal regulier 4e klasse spelen. Uiteindelijk hebben ze in hun poule een mooie derde plaats behaald. In de poulefase hebben zowel Marc Leuring als Marco van der Laan een keer als reservespeler meegedaan. Tijdens het afvalsysteem wisten Anneroos en Marcel het toernooi af te sluiten met een 3-2 overwinning tegen een team van Docos en veroverde daarmee de zevende plaats.

Patrick Ras, Derrick Hesseling en Etienne Kramer kwamen met 6 andere teams uit in klasse B (nivo 2e-3e klasse). Na 5 wedstrijden stond ATTC fier bovenaan met 5 gewonnen wedstrijden. De laatste wedstrijd tegen de grote concurrent Pecos ging helaas met 4-1 verloren zodat Patrick, Derrick en Etienne genoegen moesten nemen met een zeer fraaie tweede plaats.

Al met al een mooie generale voor de najaarscompetitie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *