Hans Klaverwijden clubkampioen ATTC EVO Repro

De maand oktober stond bij ATTC in het teken van de clubkampioenschappen bij de senioren. Hans Klaverwijden werd voor de derde keer op rij clubkampioen van ATTC.

Na een aantal spannende poulewedstrijden wisten bij onze toppers Etienne en Hans zich te plaatsen voor de finale. Etienne die voor het eerst in de finale stond was echter niet opgewassen tegen de ‘dodelijke’ backhand van Hans. Na een magistrale onderlinge strijd (11-8, 11-7 en 11-8) werd Hans dan ook verdiend clubkampioen van ATTC.

Wilbert wist beslag te leggen op de derde plek door met 3-1 (5-11, 11-9, 11-9 en 12-10) te winnen van Derrick.

Bij de 4e, 5e en 6e klasse ging Maurice ervandoor met de eerste plaats, gevolgd door Teus op de tweede  en Stefan op de derde plaats.

Bij de recreanten wist Pavel, ondanks dat hij in de poule verloor van David, de eerste plek te veroveren. Arjan werd tweede en David derde. Cor verloor de kleine finale van David en werd vierde.

Het waren al met al drie geslaagde toernooien met een meer dan goede opkomst. En het was deze keer zelfs mogelijk om thuis via Instagram een aantal wedstrijden ‘live’ te volgen. Top Stefan! Teus, Toni en Patrick  … bedankt voor de vlekkeloze organisatie en Cor bedankt voor de mini bierproeverij bij de recreanten!

Reageren is niet mogelijk