Merit clubkampioen ATTC EVO Repro

Op zaterdag 11 september mochten de jeugdleden van ATTC weer hun krachten meten tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen.

De finale van dit jaar ging tussen Leon en Merit. Het werd een interessante en spannende strijd tussen broer en zus. Leon (vorige jaar tweede) die op een kant van zijn batje korte noppen heeft zitten kon daarmee zijn zus echter niet verrassen. Merit won de finale met 11-8, 6-11, 13-11 en 11-9.

Merit mag zich dan ook terecht clubkampioen van ATTC noemen.

 Sinds 2009 (Christel Petiet) hebben we dus weer een meisje als clubkampioen!

De “André Vrees” wisselbeker werd deze keer uitgereikt door Bert Janssen.

De ene halve finale van het hoofdtoernooi ging tussen Leon en Jeremy. Leon wist na een 2-0 achterstand en een 8-4 achterstand in de vijfde game alsnog de wedstrijd naar zich toe te trekken (12-14, 7-11, 11-4, 11-2 en 11-9).

In de andere halve finale wist Quinten het Merit heel lastig te maken. Pas halverwege de laatste game wist Merit het in haar voordeel te beslechten (5-11, 8-11, 11-5 en 9-11).

In de kleine finale van het hoofdtoernooi wist Quinten zijn goede spel om te zetten in een 3-0 overwinning op Jeremy (11-7, 11-6 en 11-2) en werd daarmee derde bij deze Clubkampioenschappen.

De prijswinnaars

Alfie deed voor het eerst mee in de tweede groep en werd meteen vierde. Stan die dit jaar voor de tweede keer meedeed veroverde een mooie tweede plaats. Aron ging in de tweede groep soeverein naar de overwinning. Nirai miste net de aansluiting bij het hoofdtoernooi na een spannende wedstrijd tegen Jurre maar eindigde uiteindelijk wel met een mooie derde prijs in de tweede groep. Iedereen van harte gefeliciteerd met dit resultaat!

Reageren is niet mogelijk