Vincent van der Velden clubkampioen ATTC

Vincent van der Velden is bij de jeugd voor de eerste keer clubkampioen geworden.

Op zaterdag 13 mei mochten de jeugdleden van ATTC weer hun krachten meten tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen. Met 14 jeugdspelers was er een mooi deelnemersveld voor dit toernooi. Er waren in totaal 2 groepen; een groep met competitiespelers en een groep met recreanten.

Deze clubkampioenschappen stonden ook in het teken van “familiestrijd”. Zo moest Ard spelen tegen zijn broer Harmen en Niels tegen zijn broer Bart. Er waren nog twee broers, Ethan en Vincent, maar deze twee kwamen elkaar echter niet tegen.

Bij de recreanten was Aron de verassing van de dag. Ook in de strijd om de 3de/ 4de plek wist hij overtuigend te winnen van Ard. In de finale won Harmen met overmacht van Toin. Over de hele dag genomen heeft hij maar 1 set verloren. Harmen heeft bij de recreanten dan ook met vlag en wimpel gewonnen.

Aron, Toin, Harmen en Ard

De strijd om de 3de/ 4de plek bij de competitiespelers werd gewonnen door Niels. Alle complimenten voor hem, maar helaas kon Mels vanwege ziekte onvoldoende tegenstand bieden.

De finale werd een hele spannende strijd. Daar waar Jan in de poulefase wist te winnen van Vincent, waren de rollen in de finale omgedraaid. Vincent kwam verdiend op 2-0 voor. Daarna begon Jan beter te spelen en trok een set naar hem toe. In de vierde set wist hij maar liefst 4 matchpoints weg te werken, waarvan 1 met een heel listig netballetje. Uiteindelijk trok Vincent aan het langste eind en mag hij zich terecht clubkampioen van ATTC noemen.

Mels, Niels, Jan en Vincent

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.