Buitentafeltennis bij ATTC

Na een flinke poos van stilte was het dan zover. De beginnende jeugd (de trainingsgroep van Jacqueline van der Bas) heeft reeds twee keer voor de ingang van de gymzaal getraind. De ondergrond is daar niet ideaal en het was allemaal nog een beetje wennen voor iedereen maar de kinderen hadden er weer zin in. Daarnaast was iedereen weer blij om elkaar te zien!

We kunnen op dit moment drie tafeltennistafels buiten kwijt. De gemeente heeft toegezegd om de stoep te egaliseren zodat we er nog een paar extra neer kunnen zetten. We gaan er dan ook vanuit dat dit snel zal gebeuren.

Zoals is voorgeschreven in ons buitenprotocol liepen de trainers rond in gele hesjes en was er uiteraard voldoende desinfecterende gel.

Om het spelen iets makkelijker te maken waren er speciale balletje voor buiten (deze zijn iets zwaarder). Tevens werden we ook nog geholpen door een “goede buur” die spontaan aankwam met een aantal grote blauwe spandoeken die we aan het hek van het schoolplein konden bevestigen. Dit voorkomt dat veel ballen terechtkomen op het schoolplein.

Van de week heeft er ook al een tweede groep jeugdleden voor het eerst buiten getraind. Het is de bedoeling om dit stap voor stap verder uit te breiden.

Uiteraard zijn we hierbij wel afhankelijk of de weergoden ons gunstig gezind zijn. Tot nu toe mogen we zeker niet mopperen. Er is pas een training afgezegd!

Als het goed is zijn er door Marco een aantal videobeelden gemaakt die zijn gedeeld in de Whatsapp-groepen van de jeugd.

Tot slot, alle trainers ontzettend bedankt voor het mogelijk maken  van dit alles.

Reageren is niet mogelijk