Fabrice clubkampioen ATTC

Op zaterdag 5 september mochten de jeugdleden van ATTC weer hun krachten meten tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen. Bij de clubkampioenschappen die normaal in mei worden gehouden mochten vanwege de coronamaatregelen geen bezoekers en supporters aanwezig zijn. Ouders en andere geïnteresseerden werden dan ook gedurende de dag door middel van foto’s en filmpjes op de hoogte gehouden van de tussenstanden.

In totaal deden er, verdeeld over twee groepen, 20 jeugdleden mee.

In de eerste groep van 10 werden er twee vijfkampen gespeeld. De finale van deze groep werd uitgevochten tussen Troy en Aron. Aron kon Troy regelmatig verrassen met zijn sterke service en de soms onverwachte ballen met zijspin. Troy wist echter met zijn vaste en goed variërende spel de wedstrijd te winnen. Tiado wist uiteindelijk een mooie derde plek te veroveren door te winnen van Jurre. Het moet gezegd worden dat Tiado voor zijn leeftijd de ballen uitstekend wist te plaatsen. Dit bleek o.a. ook in zijn wedstrijd tegen Troy die hij op die manier zelfs op een 2-0 achterstand wist te spelen.

In de tweede groep ging de kleine finale (om plaats 3 en 4) tussen Merit en Ying. Ying die het iedereen tot dan toe moeilijk had gemaakt door het rustig en geplaatst terugbrengen van de meeste ballen was echter niet opgewassen tegen het zeer aanvallende spel van Merit  (3-1). Een welverdiende derde plaats dus voor Merit.

De finale dit jaar ging tussen de clubkampioen van vorig jaar Fabrice en Leon. Het werd een interessante en spannende strijd. Leon heeft namelijk op een kant van zijn batje korte noppen zitten en veel spelers hebben daar moeite mee. Fabrice had zich echter goed voorbereid en wist de titel te prolongeren door te winnen met 11-6, 11-8 en 11-6.

Hij mag zich dan ook terecht clubkampioen van ATTC noemen.  De “André Vrees” wisselbeker werd door André zelf in de buitenlucht uitgereikt zodat ook anderen bij dit moment aanwezig konden zijn .

Reageren is niet mogelijk