Jeugd algemeen

 
Jeugdspelers kunnen bij ATTC aan verschillende activiteiten meedoen. Voor jeugdleden zijn trainingen extra belangrijk. Er is dan ook voor elk jeugdlid de gelegenheid om te trainen onder leiding van een trainer, zowel voor de beginnende speler als voor de meer gevorderde.

Het is ook mogelijk om competitie te spelen. De jeugdcompetitie wordt bij ATTC gespeeld op zaterdag van 13.30 tot 16.30 uur. Andere verenigingen kunnen een andere begintijd hebben zodat er ook wel eens ’s ochtends gespeeld moet worden.

Natuurlijk organiseert ATTC buiten de trainingen en competitie om ook andere activiteiten voor de jeugdspelers.

Op zaterdag is er naast de competitie voldoende gelegenheid om vrij te spelen, recreanten kunnen dus volop terecht. Op de dagen dat er geen competitiewedstrijden zijn, is de zaal op zaterdag niet altijd open. Vaak is er dan een speciale activiteit. Dat varieert van een dubbeltoernooi tot een spelletjesmiddag of het ouder-kindtoernooi. Controleer altijd het zaalrooster, om te voorkomen dat je voor een dichte deur komt te staan.

Elk jaar houden we de clubkampioenschappen, meestal op de tweede of derde zaterdag in mei. Er wordt gespeeld in twee groepen: recreanten en competitiespelers. ATTC is vaak present tijdens toernooien die door andere verenigingen of de NTTB georganiseerd worden, zoals de afdelingskampioenschappen begin januari. In de kerstvakantie organiseert ATTC elk jaar het Hypotheker Kindertafeltennisfeest, waarbij scholieren uit groep 6, 7 en 8 een gezellig tafeltennistoernooi kunnen spelen.

Reageren is niet mogelijk