Senioren algemeen

 

Als seniorlid kan je op verschillende manieren ‘een balletje slaan’ bij ATTC.

Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om competitie te spelen. Ook is er voor recreanten een speciale avond gereserveerd. Vrij spelen en zelf trainen kan zelfs op 4 avonden in de week.

Door de NTTB en diverse verenigingen worden door het jaar heen diverse toernooien georganiseerd. Eenmaal per jaar, in januari, worden de afdelingskampioenschappen gehouden. ATTC is daar vaak met een delegatie vertegenwoordigd. Ook is het mogelijk om met andere ‘ATTC’ers toernooien van andere verenigingen te bezoeken.

ATTC organiseert zelf ook een aantal interne toernooien. Belangrijk is dat deze activiteiten ook voor de recreanten zijn bedoeld!

Zo zijn er in januari de clubkampioenschappen, die per competitieklasse en een recreantenklasse wordt afgewerkt. De nummers 1, 2, 3 en 4 van elke klasse plaatsen zich voor de kampioenschappen in de hogere klasse. De winnaar van de hoogste klasse mag zich clubkampioen van ATTC noemen.

Verder organiseert ATTC elk jaar het EVO REPRO Toernooi, dat ook openstaat voor verenigingen uit de regio. Er wordt gespeeld met teams van twee personen. Het toernooi wordt meestal in december gehouden.

En dan zijn er nog een aantal speelsere toernooien, zoals het andere-hand-toernooi, waarbij spelers een deel van de wedstrijd met hun ‘verkeerde’ hand moeten spelen; het voorgifte-toernooi , waarbij spelers uit een lagere klasse automatisch een aantal punten voorsprong krijgen op spelers uit hogere klassen en het mixdubbeltoernooi, waarbij de dubbels door loting worden bepaald.

Ook doen we mee aan activiteiten buiten het tafeltennis, zoals de Alphense Sportontmoeting en de Rabo Sponsorfietstocht.

Reageren is niet mogelijk