Seniorentraining

Er is voor senioren een begeleide training.
Het niveauverschil kan best groot zijn tussen de senioren die willen mee trainen.
Om te zorgen dat de oefeningen goed afgestemd zijn op het niveau van de deelnemers, is het belangrijk om zeer regelmatig te blijven komen. Via de WhatsApp-groep kan je jezelf opgeven en wensen doorgeven. Hierdoor heb je ook direct inzicht in wie er komen en kan je snel in contact komen met een medespeler voor een andere avond.

Tijdens de trainingen zal de trainer proberen om mensen van een min of meer gelijk niveau tegen elkaar te laten spelen.

Trainingstijden
Donderdag 19.30-20.30 training senioren 1e Groep – Jacqueline van der Bas
Donderdag 20.45-21.45 training senioren 2e Groep – Maurice van den Elshout

Verder bestaat de mogelijkheid om vrij te spelen. Ook is er op maandag-, dinsdag- en vrijdagavond in principe minimaal één tafel over om vrij te spelen, zodat je daar met bijvoorbeeld een teamgenoot zelf kunt trainen.

Controleer wel even het zaalrooster of agenda i.v.m. eventuele verplaatste wedstrijden waardoor er onverwacht toch geen tafel vrij kan zijn.

Training betere senioren

Deze trainingen met een duur van twee uur gaan plaatsvinden op een aantal zondagochtenden van 10 tot 12 uur,

De trainingen worden verzorgd door Vincent Bultena. Vincent is voormalig hoofdtrainer van Alexandria en geeft op dit moment ook training bij Taveba (Barendrecht).

De leden die hiervoor in aanmerking komen worden persoonlijk uitgenodigd. Bij de uitnodiging voor deze training is uitgegaan van diegenen met de hoogste ELO rating.

Reageren is niet mogelijk