ATTC EVO Repro en De Hypotheker brengen tafeltennis naar de Alphense scholen!

Tafeltennisvereniging ATTC EVO Repro uit Alphen en De Hypotheker hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten om tafeltennis bij de jeugd op de kaart te zetten. De Hypotheker sponsorde eerder al lange tijd het Kindertafeltennisfeest, waar duizenden kinderen in de kerstvakantie kwamen tafeltennissen. Het nieuwe sponsorcontract loopt vijf jaar.

Ondertekening sponsorcontract met De Hypotheker, vlnr Dick van der Heiden (De Hypotheker), Vincent Schoemaker en René Honig (ATTC) (foto: Hans ter Hoek)

De samenwerking van ATTC EVO Repro en  De Hypotheker blijft specifiek gericht op de jeugd. Zo zullen onder meer tafeltennisclinics op scholen aangeboden worden. ATTC EVO Repro-voorzitter René Honig: “Het is een steeds grotere uitdaging om kinderen te bereiken die de sport en de club nog niet kennen. Daarom hebben we ervoor gekozen de toernooivorm los te laten en kinderen actief op te gaan zoeken op plaatsen waar ze toch al komen, zoals school. We gaan daarbij gebruikmaken van MJ Tafeltennis die tijdens ons 50-jarig jubileumfeest weer heeft laten zien hoe ze op een werkelijk fantastische manier de jeugd weten te enthousiasmeren. Wij zijn dan ook trots dat De Hypotheker ons hierbij steunt, het is zeker in deze tijd heel bijzonder dat een sponsor al bijna 20 jaar betrokken is bij een club.”

Sport is belangrijk

De Hypotheker-directeur Dick van der Heiden staat achter de missie van ATTC EVO Repro. Hij is hypotheekadviseur en franchisenemer van de vestigingen in Alphen, Bodegraven, Lisse en Voorhout. “Sport is belangrijk voor de jeugd, en wij dragen er graag een steentje aan bij dat kinderen in aanraking komen met sport. Als voormalig voorzitter van een rugbyclub weet ik uit ervaring dat kleine sportverenigingen dat niet alleen kunnen doen. Met deze langjarige samenwerking kunnen we hopelijk veel kinderen inspireren.”

Reageren is niet mogelijk