Tijd Voor Vitaliteit / Fifty+ViTT

Vitaal door het leven gaan!

Fifty+ViTT is een vitaliteitsprogramma speciaal ontwikkeld voor tafeltennis. Gezond ouder worden willen we allemaal. Dit thema wordt steeds belangrijker omdat het aantal ouderen de komende tijd sterk zal toenemen. ATTC EVO Repro speelt hierop in en laat u ervaren hoe laagdrempelig, gezellig en fit je wordt van tafeltennis. In het programma Fifty+ViTT werkt u aan vitaliteit, conditie en sociale contacten.

Tijd Voor Vitaliteit

Voor 2019 en 2020 is ATTC in het kader van de sportimpuls een samenwerking aangegaan met Alphen Beweegt, de golfclub Zeegersloot en tennisvereniging TEAN. Het programma “Tijd Voor Vitaliteit” biedt u de kans om op een rustige manier en in groepsverband kennis te maken met drie verschillende sporten.

Waarom tafeltennis?

Belangrijk is en blijft de gezondheid. Het is dé reden om te gaan sporten. Nu is tafeltennis als sport al zeer laagdrempelig. Als u verder denkt aan gezondheidssport dan is de tafeltennissport echt een goed middel. Het is niet alleen goed voor de lichamelijke gezondheid zoals het versterken van spieren, botten en hart- en vaatstelsel, maar is ook goed voor onze mentale gezondheid.

Kom meedoen!

Samen met leeftijdsgenoten gaat u in 10 weken (in totaal 15 uur) aan de slag om u fitter te voelen. U doet mee aan een bewegingsprogramma onder leiding van een enthousiaste en gediplomeerde  trainer. Na afloop kunt u samen met de groep een kopje koffie of thee drinken en de sociale contacten verder uitdiepen.

Samen aan tafel

Hoewel veel 50-plussers zich bewust zijn van de gezondheidseffecten van bewegen, zijn plezier en sociale interactie ook belangrijke redenen om te sporten. Tafeltennissen met leeftijdsgenoten is niet alleen gezellig, maar geeft u vertrouwen om op uw eigen niveau te kunnen sporten. Dit zorgt er voor dat het makkelijk vol te houden is.

Meldt u aan!

Voor het Fifty+ViTT programma (10 lessen van elk 1½ uur) betaalt u in 2019 en 2020 slechts € 30 inclusief een kopje koffie of thee. Als deelnemer bent u gedurende deze activiteit projectlid van onze sportbond (NTTB). Daarmee valt u onder de collectieve WA/ongevallen verzekering van de NTTB.

Leuk idee om mee te doen? Dan kunt u zich aanmelden via de website van Alphen Beweegt. Klik hiervoor op www.alphenbeweegt.nl/tvv

Voor meer informatie, vragen en/ of opmerkingen kunt u contact opnemen met Maria ter Hoek: secretaris@attc-tafeltennis.nl

Reageren is niet mogelijk