Competitie resultaten

Naar tabel met persoonlijke resultaten
Naar tabel met team resultaten
Naar archiefbestanden afgeronde competities

Onderstaande tabellen geven de ranglijst van ATTC leden met een NTTB ELO rating en de teams waarin de competitieresultaten van de huidige competitie zichtbaar zijn als positie- en ratingverschillen t.o.v. de start van de huidige competitie.

De lijst is gesorteerd op aflopend resultaat van het ratingverschil. Hiermee is het als het ware een sportieve hitparade met stijgers en dalers waarbij de best presterende speler of team bovenaan staat.

Of je nu in het “rood” of in het “groen” staat, laat het je motiveren om de sportieve ladder te beklimmen en je positie te verbeteren.
Daarmee draag je ook bij aan de totale- en gemiddelde-rating van de club als geheel. Deze waarden kan je vinden onder aan de tabel met persoonlijke resultaten en geeft tevens het verschil t.o.v. de start van de huidige competitie. Hieraan kunnen we zien of we als ATTC als geheel vooruitgang boeken.

De lijst wordt automatisch bijgewerkt omdat hij is gekoppeld aan de NTTB ELO rating lijst die nu wekelijks op maandag wordt bijgewerkt door de NTTB.

Bij het begin van een nieuwe competitieronde zullen de tabellen opnieuw worden ingesteld waarbij de verschillen weer op nul worden gezet. De tabellen van de afgeronde competitie zullen we behouden en als archief op deze pagina beschikbaar stellen.


Tabel Persoonlijke resultaten competitie


Tabel Teamresultaat competitie


Archiefbestanden afgeronde competities
JaarSeizoenPersoonlijk
resultaat
Team
resultaat
ATTC binnen
NTTB West
2020voorjaar
2019voorjaar
najaar

(bron: GoogleDrive Ledencommissie – ATTC ELO rating )

Reageren is niet mogelijk